Широм света Тесла се слави или се обележава у школама дан овог великог српског научника. Више је прослављен у свету него у Србији. Данас смо свесни да без његових проналазака не би било ни бежичног преноса енергије (мобилни телефони), нити адекватног преноса других типова енергије. Овај предиван Србин задужио је цело човечанство, и да није био више у духовним сферама него у физичким, данас би његова материјална заоставштина и његови потомци и рођаци били најбогатији људи на свети. И како што би неки рекли, није богат онај који је само имућан, него онај који има Бога у себи, тако је и Никола Тесла, прешавши у вечност из овог ограниченог, за наше очи тродимензионалног света, постао божанско бесмртно биће које се протеже и живи у неком бољем свету него што је овај наш ограничени. Такође, и дан данас инспиришући и надахњујући младе умове, срца и душе многих научника и истражитеља, уметника, лекара и осталих, сведоци смо његове неуништиве силе којом га је сам Бог наградио те и данас плени и одушевљава људе широм света, од малих до великих, од сиромашних до богатих, од недуховних до духовних. Истина о Николи Тесли како године одмичу у овом 21. веку све више излази на видело и долази полако време када ће коначно да се вине у висине и исцели данашњу науку од њеног тумарања по бескрају бесмисла. Ускоро се истина неће моћи сакрити од људи, а на овом месту покушаћу да вам само наговестим предокушај величине и славе Николе Тесле, путем текстова, слика, видеа из којих ћете, сви ви који их гледате или читате између редова, сазнати неке невероватне истине.

Овим текстом, желимо да вам свима отворимо неке друге очи и уши, да можете уживајући у предстојећим видеима, музици, документарцима, интервјуима знаменитих научника инжењера и истраживача, да осетите мало правог живота и правих вредности, нечега што не умире и што даје велике наде сваком живом човеку и човечанству уопште. Уживајте!

Никола Тесла – Биографија и заоставштина – Музеј

Никола Тесла – Научник који нам је потребан.

Теслина Биографија – изузетан стари материјал.

Меморијални центар Никола Тесла у Смиљану

УзБуђење у Београду – Завирите у невјероватни Музеј „Никола Тесла“

Београдско благо – Музеј Николе Тесле – Први део

Београдско благо – Музеј Николе Тесле – Други део

Никола Тесла – непресушан источник инспирације многих

Неверована прича кроз анимирани видео – посвећено Николи Тесли и фантастичну групу Renaiszance – I will Rise.

Да ли сте чули за Хард рок групу Тесла? И они су посветили невероватан текст, уметнички наравно, како они неуке уче ко је Тесла.

Толико значајан научник да га сви својатају као свога научника!! Из самог документарца се види да му је отац био Православни свештеник и да је крштен као Николај, док је име ћирилицом написано, заиста чудан поступак да се краде и Тесла!

Невероватна група – Renaiszance – Инспирисана Николом Теслом направила је изузетну фешту и извођење своје песме I WILL RISE на EXIT Фестивалу у Новом Саду на сам Теслин рођендан 10. јула.

Тесла је инспирација многим младим људима од музичара до научника. Ево како један млад човек види Теслу као проналазача антигравитације и летећих тањира. Кажу да је сам Тесла конструисао и такве летелице!

Тв драма – „Тесла или прилагођавање анђела“. Невероватно дело за које је основа био Теслин интервју америчком новинару дописнику чувеног часописа Бесмртност.

МИСТЕРИОЗНО – САЗНАЈТЕ МНОГО ТОГА НОВОГ О ТЕСЛИ

Послушајте најмистериозније проналаске и најчуванију истину о главним мало познатим проналасцима Николе Тесле, Србина и највећег светског научника који је икада постојао.
Будућност је наша – без бриге!

Никола Тесла – Господар муња – Чувени руски документарни филм о нашем научнику, угледао светлост дана код нас преводом са руског језика госпође Бебе Муратовић. Ако га погледате доживећете невероватна сазнања о Тесли. Шта то Руси знају о њему…

Никола Тесла – Господар света -Одличан руски документарни филм који ће вас заинтересовати да се замислите над невероватним истинама – Ко је Никола Тесла?

Никола Тесла – Интуиција – руски документарац.

Никола Тесла – Човек будућности. Диван руски докумантарни филм о неисцрпном Николи Тесли.

Никола Тесла у емисији „Постскриптум“ – ТВ емисија и невероватно леп кратки извештај ко је био Тесла.

Никола Тесла – неиспричане приче – Ништа није случајно!

Невероватно шта је овај човек рекао о Тесли и његовим тајним документима, проналасацима.

МОЋНО ОРУЖЈЕ – ТЕЛЕФОРС – Обелодањено 2017. године. Такозвани Теслини „Зраци смрти“. Како се може истопити летелица помоћу Теслиног електронског топа.

Магнетна летелица Николе Тесле – Строго чувана тајна слободне енергије. Да ли је Тесла конструисао први летећи тањир? Нисте знали? Шта ли све не знамо о нашем Тесли!

Инжењер Горан Марјановић – Етар и Тесла – Највеће научне тајне данас!

Инжењер Горан Марјановић – Суштина Николе Тесле и његовог научног рада.

https://youtu.be/mYYIlqw-p2M

Тајне Николе Тесле – Филозоф Велимир Абрамович и инжењер и независни стручњак Горан Марјановић

Невероватан интервју – Неке невероватне истине – Тесла није био спаљен у крематоријуму после погреба како званично тврде. Jош неке друге занимљиве појединости о духовности и животу.

Никола Тесла – занимљиви проналасци из новог угла!

Јединствени снимак са сахране Николе Тесле – Испраћа га гарда Личана – почасна гарда у којој ниједан човек нема испод два метра висине, запазите те горостасе, традиционално одевене и музику са виолине Златка Маљоковића – „Тамо далеко“, који је испунио тако Теслину последњу жељу да му се то свира на сахрани.

Београдски сусрет поштовалаца дела великог проналазача под именом „Никола Тесла – Историја будућности“, одржан крајем априла. Четрдесетак предавача из наше земље и иностранства представили су своје радове из области у којима је научник светског гласа дао велики допринос: електротехнике, телекомуникација, обновљивих извора енергије, медицине, аутомобилске индустрије…
Допринос великог научника развоју модерног индустријског и технолошког друштва, и његове остварене и (још увек) неостварене идеје тема су емисије Наука 2015: Никола Тесла – Историја будућности.

Никола Тесла – Неки тајни експерименти у које је био укључен!

Једини тонски запис Николе Тесле – остали су сви уклоњени.

НИКОЛА ТЕСЛА И НАЈВЕЋИ ТАЈНИ ПРОЈЕКАТ – Филаделфија Експеримент