Не желећи да прекинемо леп обичај да се поводом Дана школе, ове 2021. год. огласимо и манифестацијом у граду, представом или приредбом, ове године су све манифестације у догађаји уприличени да буду онлајн, да не би било велике празнине и недостатка радости, дечијих дружења, заједничких лепих тренутака итд. Надамо се да ћемо и ове године постићи ефекат пријатељства и лепих тренутака, не само у школском окружењу, него и у нашој локалној средини.

У име школе и запослених, наше директорке и свих наставника, честитамо Вам Дан школе.

Данас дан школе дочекујемо у посебном расположењу. Ученици су са својим наставницима менторима прошле године у ово време тек хватали залет у новој сезони такмичења, нижући успех за успехом, пандемија изазвана корона вирусом је све прекинула. У време када је требало да се путује, нижу добре оцене, спрема матура…све је стало. Чинило се да неће потрајати, али јесте. У новим, тешким условима ученици и наставници смогли снаге да наставе реализацију наставе у новом, дигиталном окружењу.                                                                                     

Марија Думитрашковић, директор школе. 

Пред вама је нови број листа Уранак, 2021. године, практично двоброј 27/28.

Треба такође захвалити свима за све активности и прегалаштво који су ове године били и дуплирани, јер се све радило онлајн pa je тако одрађено и писање овог часописа уз сарадњу са педагогом, директорком, колегама и ученицима.

У име овог веб места захваљујем целом школском тиму који је ово урадио и потрудио се да изгледа препознатљиво, као и у годинама када нисмо имали ових проблема, а које сада успешно превазилазимо и надилазимо сами себе.

Преузмите или прелистајте најновији број школског листа Уранак, број 27/28

Uranak 2021.pdf

Бранков влог „Свет је у нама“ – Дан школе ОШ „Бранко Радичевић“ 2021. Неготин

Наша школа је и ове године обележила свој Дан школе уз учешће великог броја ученика, али на мало другачији начин у односу на претходне године. Наиме, због епидемиолошке ситуације, едукативан и креативан рад на овом видеу одвијао се у мањим групама и у дужем временском периоду, али уз велику љубав и залагање.
Захваљујемо се свим учесницима, а посебну захвалност дугујемо и Марку Луису и Леонтини Вукомановић, који су нам уступили своје матрице за потребе овог видеа.

 

Бранкова палета

Резултати ликовног конкурса ,, Бранкова палета“, који је организован поводом Дана школе:

Филм који је направљен са радовима које смо прикупили на ликовном конкурсу  „Бранкова палета 2021.“

Филм презентација – Бранкова палета.